Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 19.06
PPL Středa 19.06
Osobní odběr Čtvrtek 20.06
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Molecular Gastronomy

 Molecular Gastronomy

420  Kč 433 Kč

Odesíláme do 1 až 2 týdnů

Sleva až 70% u třetiny knih
Challenges traditional ideas about cooking and eating. This book examines and debunks a variety of time-honored rules and dictums about cooking and presents ways of preparing a variety of dishes from quiches and quenelles to steak and hard-boiled eggs.
Autor:
Nakladatel: Columbia University Press
ISBN: 9780231133135
Rok vydání: 2008
Jazyk : Angličtina
Vazba: Paperback
Počet stran: 392
Mohlo by se vám také líbit..