Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 14.05
PPL Úterý 14.05
Osobní odběr Středa 15.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

 McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture
14 %

1209  Kč 1 407 Kč

Odesíláme do 1 až 2 týdnů

Sleva až 70% u třetiny knih
Everything you've ever wanted to know about the science, history and culture of food and cooking, in one encyclopaedic, 896-page reference book
Autor:
Nakladatel: Hodder And Stoughton Ltd.
ISBN: 9780340831496
Rok vydání: 2004
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 896
Mohlo by se vám také líbit..