Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 20.05
PPL Pondělí 20.05
Osobní odběr Úterý 21.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Leiths Cookery Bible: 3rd ed.

 Leiths Cookery Bible: 3rd ed.
14 %

1197  Kč 1 392 Kč

Odesíláme do 1 až 2 týdnů

Sleva až 70% u třetiny knih
Covers soups, first courses, vegetable dishes, salads, main courses, stocks, sauces, dips, spreads, puddings, cakes, canapes, snacks and garnishes. This title includes 1,400 recipes ranging from classics such as Cheese Souffle and Steak and Kidney Pie to innovative recipes such as Salmon and Plaice Ravioli and Red Onion and Polenta Tart.
Autor:
Nakladatel: Bloomsbury Publishing PLC
ISBN: 9780747566021
Rok vydání: 2003
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 880
Mohlo by se vám také líbit..