Home-Style Chinese Cooking
460 Kč 471 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
60 kitchen-tested Chinese recipes for meat, poultry, seafood, vegetables, soups and desserts, written in easy-to-follow step-by-step format that is suitable for cooking novices and experienced cooks looking to expand their cooking repertoire. Excellent for those who prefer Asian cooking and are looking for new dishes to try!
Nakladatel: | Marshall Cavendish International (Asia) Pte Ltd |
ISBN: | 9789814751001 |
Rok vydání: | 2017 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Paperback |
Počet stran: | 144 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dějiny českého výtvarného umění VI/1,2
Helena Lorenzová; Taťána Petrasová
-
Masky
Petr Dvořáček
-
Dárek z pouti
Luboš Kafka
-
Tetování na Marshallových ostrovech
-
Encyklopedie kachlů v Čechách, na Mor...
Čeněk Pavlík
-
Šmidrové
Bedřich Dlouhý; Jan Koblasa
-
Texty a koláže z šedesátých let
Jiří Suchý; Vladimír Suchánek
-
Filmová Hvězda reál.socialismu
Lenka Kořínková
-
Tetování na Markézách
Willowdean C. Handy
-
Zlatý voči aneb Jak se nic nestalo
Stanislava Brůhová; Štěpán M. Mareš
-
Pozdrav z Poličky
Eva Doležalová
-
Zlatá Praha - obrazová publ.
Karol Benický
-
Lasting Power of Attorney
Peen, Lim Fung
-
CultureShock! Melbourne
Rajasingam, Ruth
-
100 Great Leading Through Frustratio...
Shaw, Peter
-
Karpal Singh: Tiger of Jelutong
Donoghue, Tim