Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 15.09
PPL Pondělí 15.09
Osobní odběr Úterý 16.09
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

The Physiology of Taste

The Physiology of Taste
13 %

319  Kč 368 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Skirting the line between recipe-book, memoir, history and philosophy, this collection of dishes, experiences, reflections, history and philosophy raises gastronomy to an art form. It reflects an era in French cuisine: the advent of the restaurant, which gave the bourgeoisie the opportunity to select their dishes with precision and anticipation.
Autor:
Nakladatel: Penguin Books Ltd
ISBN: 9780140446142
Rok vydání: 1994
Jazyk : Angličtina
Vazba: Paperback / softback
Počet stran: 384
Mohlo by se vám také líbit..