Le Cordon Bleu Pastry School
1047 Kč 1 064 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school.
| Nakladatel: | Grub Street |
| ISBN: | 9781911621201 |
| Rok vydání: | 2018 |
| Jazyk : | Angličtina |
| Vazba: | Hardback |
| Počet stran: | 521 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Technické kreslení a deskriptivní ge...
Josef Švercl
-
Polymerní kompozitní materiály
Gottfried W. Ehrenstein
-
Instalace plynovodů
Rudolf Novák
-
Vytápění pro 1. a 2. ročník učební ob...
Stanislav Tajbr
-
Vytápění pro 3. ročník učebního oboru...
Jaroslav Dufka
-
Mechanika Statika pro školu a praxi
Miloslav Julina
-
Mechanika Dynamika pro školu a praxi
Vladimír Venclík; Miloslav Julina
-
Erfolgreiche Verhandlungsführung in E...
Wannenwetsch, Helmut H.
-
Mechanika Kinematika pro školu a praxi
Miloslav Julina; Vladimír Venclík
-
Why Nations Fail. Warum Nationen sche...
Acemoglu, Daron
-
The Big Short, English edition
Lewis, Michael
-
The Lightning Boys
Pike, Richard
-
Catalan Cuisine
Andrews, Colman
-
The Taste of Portugal
Vieira, Carla Edite
-
The Dal Cookbook
Dutta, Krishna
