Le Cordon Bleu Pastry School
16
%
893 Kč 1 064 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school.
Nakladatel: | Grub Street |
ISBN: | 9781911621201 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 521 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Jersey prostěradlo - bílá - 180x200x4...
-
Jersey s elastanem - béžová - 120x200 cm
-
Froté prostěradlo - kávová - 180x200x...
-
Prostěradlo jersey - červená - 100x20...
-
Dětské jersey prostěradlo - sv zelená...
-
Prostěradlo froté - citrus - 90x200 cm
-
Prostěradlo froté - citrus - 120x200 cm
-
Prostěradlo froté - tmavě šedá - 160x...
-
Jersey s elastanem - tmavě šedá - 200...
-
Jersey s elastanem - fialová - 120x20...
-
Prostěradlo froté - světle modrá - 14...
-
Prostěradlo froté - sv fialová - 140x...
-
Simple French Food
Olney, Richard
-
The Lightning Boys
Pike, Richard
-
Macarons
Hermé, Pierre
-
A History of the Mediterranean Air Wa...
Shores, Christopher