Le Cordon Bleu Pastry School
16
%
895 Kč 1 066 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school.
| Nakladatel: | Grub Street |
| ISBN: | 9781911621201 |
| Rok vydání: | 2018 |
| Jazyk : | Angličtina |
| Vazba: | Hardback |
| Počet stran: | 521 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dějiny literatury od starověku do poč...
Vladimír Prokop
-
Pohádky pro malé Buddhy
Dharmachari Nagaraja; Sharon Tancredi; Lucie Moučková
-
Buddhovy pohádky na dobrou noc
Dharmachari Nagaraja
-
Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte
Sunim Haemin
-
Védy, Upanišady a Bhagavadgíta
Chinmoy Sri
-
Bhagavad Gita
Brück, Michael von
-
Buddhismus a kvantová fyzika
Kohl, Christian Thomas
-
Zenová mysl, mysl začátečníka
Shunryū Suzuki
-
Mahabharata
Simson, Georg von
-
Kundaliní jóga pro západní svět
-
Úvod do buddhismu
Khantipálo Pchra
-
Tibetské mandaly
Tatjana Blau
-
The Lightning Boys
Pike, Richard
-
Macarons
Hermé, Pierre
-
A History of the Mediterranean Air Wa...
Shores, Christopher
-
The Dal Cookbook
Dutta, Krishna
