Le Cordon Bleu Pastry School
16
%
902 Kč 1 075 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school.
Nakladatel: | Grub Street |
ISBN: | 9781911621201 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 521 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Něžná náruč rodičů
Eva Kiedroňová
-
Rozvíjej se, děťátko...
Eva Kiedroňová
-
Moudrost raného dětství
Aletha Jauch Solter
-
Polévky a kašičky pro nejmenší
Judita Hofhanzlová; Antonín Bína; Pavla Olšanová
-
Jak se domluvit s kojencem a batoletem
Terezie Vasilovčík Šustová
-
Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte
Zdeněk Matějček
-
Knížka pro tatínky - Těhotenství, por...
John C. Carr
-
Čekáme děťátko
Martin Gregora; Miloš ml. Velemínský
-
Naše dítě
Jaroslav Feyereisi; Petr Křepelka; Kolektiv autorů
-
Dítě ve Vojtově terapii - 2. vydání
Orth Heidi
-
Pohybové hry a cvičení s miminkem
Anne Pulkkinen
-
160 her a cvičení pro první tři roky ...
Penny Warner
-
Simple French Food
Olney, Richard
-
The Lightning Boys
Pike, Richard
-
Macarons
Hermé, Pierre
-
A History of the Mediterranean Air Wa...
Shores, Christopher