Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

The Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor)

The Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor)
15 %

762  Kč 899 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the secret sauce behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c
Autor:
Nakladatel: Artisan
ISBN: 9781579657185
Rok vydání: 2018
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 440
Mohlo by se vám také líbit..