Domácí řeznická kuchařka
18
%
246 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Klobásky, jitrnice, jelítka, ovárek a tlačenka…. Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Připravte si je sami! Kniha plná návodů, jak si jednoduše vyrobit vše, na co máte chuť. A pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce. Navíc kapitola o tom, jak si postavit udírnu, nebo vychytané, léty prověřené zabijačkové recepty.
Autor: | Josef Dušátko |
Nakladatel: | Cpress |
Jazyk : | Čeština |
Počet stran: | 164 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
Cosima Bellersen Quirini
-
Veganská kuchařka od českého kuchaře
David Zmrzlý
-
Zelená kosmetika
Michaela Suchá
-
Lehce kdykoliv a kdekoliv
Schmid, Sandra
-
Moderní indická kuchařka
kolektiv
-
Libování v kuchyni
Libuše Langmannová
-
Fit s Marcelou 2
Marcela Hrbáčková
-
Fermentujeme se Superkvašáky
Eva Beránková
-
Medvědí kuchařka
Kristýna Hrubešová
-
Hrátky s těstem
Iva Trhoňová
-
Foodstyling
kolektiv
-
Těstoviny - kuchařka
Barbora Říhová
-
Domácí levandulová kuchařka
Petra Rubášová
-
Neber to jídlo tak vážně
Týna Skalická
-
Atlas polévek
Světlana Synáková
-
Petra Burianová: Cesta z těsta
Petra Burianová