Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 14.05
PPL Středa 14.05
Osobní odběr Čtvrtek 15.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Národní kultura stravování a kulturní difuze

Národní kultura stravování a kulturní difuze

231  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Monografie je sondou do mimo­řádně rozsáhlého a rozmanitého umění, jaké představuje strava a stravování ve světě gastronomických kultur proměněné v gastronomickou kulturní difuzi. Představené bohatství gastronomických kultur českého, moravského a slezského národa nabízí řadu námětů pro kulturologickou interpretaci. Autor v publikaci ukazuje, jaké místo má gastronomie v jednotlivých národních kulturách a v lidské kultuře obecně, od prvotního uchopení národních gastronomických kultur jako výrazu adaptační strategie, reagující na klimatické podmínky a dostupnost zdrojů až po symbolický význam některých pokrmů a rituálů stolování.
Autor:
Nakladatel: Wolters Kluwer
ISBN: 978-80-7552-077-7
Rok vydání:
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 152
Mohlo by se vám také líbit..