Udírny a uzení
12
%
158 Kč 179 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
| Autor: | Egon M. Binder |
| Nakladatel: | Grada |
| ISBN: | 80-247-1261-X |
| Rok vydání: | 2005 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 112 |
| Zařazení: | příručky • masitá jídla • udírny • uzení |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
Vladimír Dyk
-
Burgery - Šťavnaté grilované pochoutky
Dölle Alexander, Schocke Sarah
-
Hnojení půdy a kompostování v zahradě
Kalina Miroslav
-
Ochrana okrasných rostlin před chorob...
Eva Hrudová; Ivana Šafránková
-
Průvodce po Botanické zahradě Přírodo...
Eva Doležalová
-
Cibulové a hlíznaté rostliny
Štursa, Jan
-
Vejce - 50 snadných receptů
-
Písničky z pohádek a dětských filmů 4...
-
Konopí jako lék
Franjo Grotenhermen
-
Nejlepší ovocná, zeleninová a bylinko...
Siegrid Hirsch
-
Škola hry na housle I
Micka, Josef; Micková, Magdaléna
-
Škola hry na ukulele + CD
Šárek, Ondřej
-
Večeře u Florentýny - Odpolední kucha...
Jana Florentýna Zatloukalová
-
Jak pěstovat konopí indoor 2.0
Mr. José
-
Uzení, nakládání a konzervování masa ...
-
Český špion Erwin van Haarlem + Bison...
Jaroslav Kmenta
