Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty
224 Kč 249 Kč
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa.\nMyslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
Autor: | Carsten Bothe |
Nakladatel: | Jan Vašut s.r.o. |
ISBN: | 978-80-7541-239-3 |
Rok vydání: | 2021 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Knihy - paperback |
Počet stran: | 88 |
-
Domácí zabijačka
Carsten Bothe
-
Wild im Dutch Oven
Carsten Bothe
-
Leder nähen
Carsten Bothe
-
Outdoor Cooking
Carsten Bothe
-
Křížovky – hvězdy našeho popu
-
Nejlepší hry se psem
Wolf, Kirsten
-
Zvěřina
Steinbach, Alena
-
Masožravé rostliny – rafinované pasti...
Jean-Jacques Marie
-
Pletené ponožky – je to tak snadné
Ulmer, Babette
-
Omalovánky 2+
-
Omalovánky 3+
-
Expres Low Carb
Schocke, Sarah
-
Low Carb
Wetzstein, Cora
-
Rhodos - Merian Live!
Klaus Bötig
-
Pletené čepice – od klasických až po ...
Lamm, Anja
-
Chalkidiki / Thessaloniki - Merian Live!
Verigou, Klio