Jídlo pro radost
20
%
320 Kč 399 Kč
Odesíláme do 3 až 5 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru, V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály spojenými s jídlem. Autorka naznačuje možná řešení palčivých problémů, před kterými lidstvo stojí, jako např. co budeme jíst, až sníme všechno, co nyní máme k dispozici.
Autor: | Eva Ferrarová |
Nakladatel: | EDIKA |
ISBN: | 9788026616290 |
Rok vydání: | 2021 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 240 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Italština pro samouky a věčné začáteč...
Eva Ferrarová
-
Příběh zdravé výživy
Kateřina Gančarčíková
-
Příběh veselých zoubků
Kateřina Gančarčíková
-
Věda hrou
Radek Chajda
-
Mladý technik 5
Radek Chajda
-
Hrátky s vyjmenovanými slovy
Eva Mrázková
-
Staré řecké báje a pověsti pro malé d...
Martina Drijverová
-
Dům pro myšku Elišku
Vojtěch Otčenášek
-
Příběh zemního plynu
Petr Mrázek
-
Staré řecké báje a pověsti pro malé d...
Martina Drijverová
-
Diagnostika dítěte předškolního věku
Jiřina Bednářová, Vlasta Šmardová
-
Paličkování s láskou
Lenka Malátová
-
Mladý technik
Radek Chajda
-
Habla y opina! Intenzivní kurz španěl...
-
Get Talking!
Alena Kuzmová
-
Učíme děti myslet a mluvit
Pavla Hovorková, Jiří Weinberger