Talianska kuchyňa (slovensky)
151 Kč 240 Kč
Talianska kuchyňa je chutná, obľúbená a navyše aj nenáročná na prípravu. Ak máte doma základné ingrediencie ako olivový olej, hrubú morskú soľ, čierne korenie, bazalku, rozmarín a parmezán, môžete ľahko pri praviť úžasný pokrm. Tieto prísady krásne zdôraznia chuť mäsa, rýb alebo zeleniny. Presvedčte sa prostred níctvom jednoduchých, ale pritom kreatívnych receptov, že talianska kuchyňa nikdy nenudí.
| Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
| ISBN: | 978-80-255-1042-1 |
| Rok vydání: | 2018 |
| Jazyk : | Slovenština |
| Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 96 |
-
Somatologie
Dylevský Ivan
-
Léčíme si záda sami
-
Učebnice ájurvédy I. - Základní principy
Vasant Lad
-
Autoimunitní řešení
Amy Myers, M. D.
-
Fyziologie - Třetí, přepracované vydání
Rokyta, Richard
-
Akutní kardiologie
Jiří Kettner
-
Psychologie pro učitelky mateřské školy
Václav Mertin; Ilona Gillernová
-
Fyziologie a patologická fyziologie
Richard Rokyta
-
Program Ano NO skutečný zachránce života
Louis J. Ignarro
-
Farmakologie Lékařské repetitorium
-
Funkční anatomie
Dylevský Ivan
-
Léčíme si bolesti krční páteře sami
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi
-
Autíčkové knížky pro kluky a pro holky
