Grilování, rožnění a uzení
10
%
89 Kč 99 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Bezvadný průvodce pro přípravu gastronomického zážitku počínaje vhodným oblečením, prostíráním a konče nápojem na rozloučenou, příručka plná vynikajících receptů, které vám zpříjemní krásné chvíle s přáteli. Na rozdíl od jiných kuchařek tu však naleznete nejen spoustu návodů na přípravu šťavnatých steaků, kotlet, špízů, kuřátek na rožni, grilovaného rybího či mletého masa, ale i tipy na vhodné doprovodné dobroty, jako dipy, saláty, přílohy, ovoce, dezerty, moučníky. Nechybí ani nápoje hodící se právě pro takovou příležitost.
Autor: | Lea Filipová; Táňa Martinková |
Nakladatel: | Grada |
ISBN: | 80-247-1466-3 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 128 |
Zařazení: | kuchařské recepty • grilovaná jídla • grilování • rožněná jídla • uzení |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dětská klinická psychologie
Pavel Říčan; Dana Krejčířová
-
Pedagogika pro učitele
Alena Vališová
-
Logopedie
Jiřina Klenková
-
Sociální psychologie
Jozef Výrost; Ivan Slaměník
-
Psychologie osobnosti
Marek Blatný
-
Dějiny pedagogiky
Tomáš Kasper
-
Psychologie 1.díl
Jarmila Kelnarová; Eva Matějková
-
Mezinárodní obchodní operace
Hana Machková; Eva Černohlávková; Alexej Sato
-
Zásady ekonomie
N. Gregory Mankiw
-
Veřejný sektor a veřejné finance
František Ochrana; Jan Pavel; Leoš Vítek
-
Psychologie osobnosti
Pavel Říčan
-
Budu správně mluvit
Dana Kutálková
-
Andragogika
Milan Beneš
-
Nervové buňky a jejich svět
Miroslav Orel
-
Management
James H. Donnelly
-
Ekonomie bez mýtů a iluzí
Jan Urban