Ambiente
28
%
357 Kč 499 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Ambiente. Když je řeč o hmotnosti takovéto knihy, míní se pouze hmotnost fyzická, tj. váha papíru, obálky, tiskových barev. To důležité, totiž myšlenky a podněty zakladatele podniků Ambiente, jeho pohnutky a první kroky k realizaci dnes už po čertech prosperujícího projektu nejsou fyzikálními jednotkami měřitelné. Deset, vlastně už jedenáct let osudů a práce týmu čítajícího dnes „…jedenáct náročných šéfkuchařů, dvanáct zkušených sommeliérů, sto a dvacet uzurpovaných kuchařů, 110 pozorných servírek a číšníků“, kteří se snaží o co nejkomplexnější uspokojení tužeb a přání mnohdy poněkud zpovykaných hostů. To vše je koncentrováno v jemných esencích receptur devadesáti krmí, které uvádějí klientelu restaurací v gourmetské vytržení. Zvláště, jsou-li pak citlivě kombinovány s těmi nejpříhodnějšími víny. Celý tento ansámbl musí mít nějakého dirigenta. Již po prvních stranách sami seznáte, že v pouhých devíti stech osmdesáti gramech hmotnosti této publikace se skrývá tolik invence jejího hlavního aktéra a tolik dobrých nápadů celého realizačního týmu, že je nelze vyvážit žádnou měrnou jednotkou.
Restaurace Ambiente přišla na svět roku 1995 v lokaci zdaleka ne optimální a svým zaměřením tehdy dosti neobvyklá. Do vínku dostala přídomek Living Restaurant a v jeho duchu také začala fungovat.
Autor: | Tomáš Karpíšek |
Nakladatel: | ALFA NAKLADATELSTVÍ, s.r.o. |
ISBN: | 80-86851-58-3 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná s přebalem matná |
Počet stran: | 206 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • restaurace |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Filozofie pro každého
Karel Pexidr
-
Správa společností
Miroslav Hučka
-
Skryté bohatství firmy
Jan Barták
-
Inovace ve finančním řízení
Zdeněk Raška
-
Mýty a realita výzkumu a vývoje
Martin Navrátil
-
Neuralgické body managementu
Alexander Huňát
-
Mortadej
Petr Kolář
-
Organizace soudnictví a právní služby
Ilona Schelleová
-
Webové metodiky
Martin Molhanec
-
O svůdnosti idejí
Karel Pexidr