Zvěřina
10
%
216 Kč 239 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Zvěřina Maso zvěřiny patří k exkluzivním potravinám a dokonale připravené vždy dodá tabuli slavnostní ráz. Recepty na rychlé pokrmy, jež jsou připravené na pánvi, malými vybranými lahůdkami a moderními variantami tradičních jídel vás chceme nadchnout pro nové chuťové kompozice a ukázat, že si na zvěřině klidně můžete pochutnat i ve všední den. Kromě klasické zvěřinové kuchyně, jako je srnčí hřbet, jelení ragú a zajíc nadivoko, polévek a terin zve k labužnickému hodování i řada receptů na velké pečínky. Díky detailním informacím o surovinách i přísadách a podrobnému pracovnímu postupu se mohou velkého kroku do světa zvěřiny bezstarostně odvážit i začátečníci.
Autor: | neuveden |
Nakladatel: | IKAR NAKLADATELSTVÍ |
ISBN: | 80-249-0875-1 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 160 |
Zařazení: | kuchařské recepty • zvěřinová jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udělej si svoji knihu
neuveden
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
neuveden
-
Kamionem po Evropě - hra
neuveden
-
Bestiář Harryho Pottera
neuveden
-
Kuba - Lonely Planet
neuveden
-
MiniPEDIE - Objevujeme svět! Domácí m...
neuveden
-
AllatRa
neuveden
-
MiniPEDIE - Objevujeme svět! Louka
neuveden
-
Raduga po novomu 1
neuveden
-
Notes - Motivační ,linkovaný, 13 x 21 cm
neuveden
-
Pletení - Vzory od A do Z
neuveden
-
CD Nová angličtina do ucha 1.
neuveden