Zvěřina
10
%
216 Kč 239 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Zvěřina Maso zvěřiny patří k exkluzivním potravinám a dokonale připravené vždy dodá tabuli slavnostní ráz. Recepty na rychlé pokrmy, jež jsou připravené na pánvi, malými vybranými lahůdkami a moderními variantami tradičních jídel vás chceme nadchnout pro nové chuťové kompozice a ukázat, že si na zvěřině klidně můžete pochutnat i ve všední den. Kromě klasické zvěřinové kuchyně, jako je srnčí hřbet, jelení ragú a zajíc nadivoko, polévek a terin zve k labužnickému hodování i řada receptů na velké pečínky. Díky detailním informacím o surovinách i přísadách a podrobnému pracovnímu postupu se mohou velkého kroku do světa zvěřiny bezstarostně odvážit i začátečníci.
Autor: | neuveden |
Nakladatel: | IKAR NAKLADATELSTVÍ |
ISBN: | 80-249-0875-1 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 160 |
Zařazení: | kuchařské recepty • zvěřinová jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Kreativní písmo - Jak na to
neuveden
-
Made in Japan - Eseje o japonské vizu...
neuveden
-
Diagnózy času - Český a slovenský pov...
neuveden
-
Alfons Mucha - Plakáty ze sbírky Ivan...
neuveden
-
Filmy s Tomášem Holým - kolekce 3 DVD
neuveden
-
České lidové písně - Musica Bohemica/...
neuveden
-
První republika II. řada - 4 DVD
neuveden
-
Zpívá Miloš Kopecký
neuveden
-
Nobles - CD
neuveden
-
Nebojte se klasiky 5-8 komplet světov...
neuveden
-
Chopin : Best of Chopin - CD
neuveden
-
Michal David & Pavel J. Ryba &...
neuveden