Česká kuchařka podle krevních skupin
204 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie.
Autor: | Marie Jana Černická |
Nakladatel: | Eminent |
ISBN: | 80-7281-322-6 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 222 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • česká jídla • dietetika • krevní skupiny |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Ájurvédské recepty pro zdraví
David Frej
-
Síla léčivých polévek
Jirásková Vladislava Mlada
-
Dieta do kapsy
Lenka H. Kořínková
-
Babicovy dobroty
Babica Jiří
-
Babicovy dobroty 2.
Jiří Babica
-
Pro mlsné jazýčky
Jiřina Bohdalová
-
Slavnostní kuchařka
Lenka H. Kořínková
-
Sváteční vaření u Babiců
Babica Jiří
-
Dieta pro Vášnivé megajedlíky
Lenka Kořínková
-
Stravou proti zánětu
David Frej
-
Život naživo
Vladimír Kafka
-
Zánět skrytý zabiják
David Frej
-
Herbář léčivých rostlin (1)
Jiří Janča
-
Zázračná detoxikace
Robert Morse
-
Cesta
Brandon Bays
-
Herbář léčivých rostlin (7)
Jiří Janča