Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Receptury teplých pokrmů + CD ROM

Receptury teplých pokrmů + CD ROM
24 %

406  Kč 535 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
V roce 2004 jsme se stali člemem Evropské unie. Do tohoto společenství přinášíme, tak jako řada jiných zemí, své národní tradice, zvyklosti a kulturu. Mezi ně neodmyslitelně patří i národní kuchyně. Česká kuchyně má bohatou tradici a nabízí celou škálu pokrmů, které si oblíbili gurmáni z celého světa. V této knize naleznete receptury i technické postupy, které odpovídají současným požadavkům racionální výživy, legislativním a hygienickým předpisům. Kniha je doplněna o CD-ROM, na kterém naleznete řadu podstatných a užitečných informací.
Autor:
Nakladatel: Radek Runštuk - R PLUS
ISBN: 80-902492-7-2
Rok vydání: 2007
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 584
Zařazení: kuchařské recepty učebnice středních škol teplá jídla
Mohlo by se vám také líbit..