Francouzské sýry
22
%
391 Kč 499 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Tato publikace je ideálním pohotovým průvodcem při výběru a určování francouzských sýrů jak ve vaší místní prodejně, tak při toulkách Francií, a najdete v ní více než 350 abecedně seřazených druhů sýra. Jednotlivé kategorie tvoří podobné sýry z téže skupiny nebo sýry téhož typu. Popis doplňují podrobnosti o místě a způsobu výroby, vzhledu, vůni a chuti příslušného druhu sýra. Údaje v rámečcích opatřených zvláštním nadpisem poskytují užitečné dodatkové informace. Výrazy použité v textu objasňuje stručný slovníček v závěru knihy; následuje výčet vybraných prodejen sýrů ve Francii a výrobců produktů označených AOC. Příručku uzavírá obsažný rejstřík.
Autor: | Kazuko Masui |
Nakladatel: | Slovart |
ISBN: | 80-7209-994-9 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 288 |
Zařazení: | encyklopedie • sýry • výroba sýrů |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Kenzo Takada
Kazuko Masui
-
Jamie Oliver Everyday Super Food
Jamie Oliver
-
Culinaria Francie
-
Cucina ceca
Lea Filipová
-
K.
Roberto Calasso
-
Česká kuchyně německy
Lea Filipová
-
Nejchutnější vánoční cukroví s origin...
neuveden
-
Detox Smoothies
Elig Maranik
-
Culinaria Itálie
Claudia Piras
-
Vášeň pro grilování
Menta, Angelo
-
Gordon Ramsay Chutně a rychle
Gordon Ramsay
-
Jak vaří šéfkuchaři
Farrimond, Stuart
-
Zdobení dortů
Autumn Carpenter
-
Zeleninové zázraky z jednoho plechu
Liz Franklin
-
Sladké
Ottolenghi Yotam
-
The Silver Spoon