Vaříme s Habadějem aneb jak se vaří v rozhlase
23
%
120 Kč 155 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Dlouho očekávaná "kuchařka", která obsahuje širokou nabídku oblíbených receptů posluchačů, přináší celou řadu zajímavostí ze zákulisí Českého rozhlasu Hradec Králové. Seznamuje čtenáře s jednotlivými moderátory a jejich pořady. Najdete v ní i bonus pro čtenáře, v něm jsou představeni hosté některých pořadů a každý z nich přinesl i svůj recept. Je doplněna barevnými fotografiemi vybraných jídel. Celou publikací Vás bude provázet veselý kuchař "Čepička".
Autor: | Zdena Kabourková |
Nakladatel: | R plus |
ISBN: | 80-902492-8-0 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná s přebalem lesklá |
Počet stran: | 224 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • rozhlasové pořady |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Gastronomický a společenský průvodce ...
Dobromil, Ječný
-
Nejedovatí hadi v přírdě a v teráriích
Ivan Kocourek
-
Gastronomický slovník v kostce
Václav Šmidrkal
-
Solničení v kostce
-
Společenské chování v kostce
Dobromil, Ječný
-
Pravda o dietách - o redučkních zvláště
Holý Stanislav
-
Erotova lampa
Radim Uzel
-
Nové stolničení v kostce
Zdeňka Hrbková
-
Zařízení provozoven v kostce
František Cón
-
Encyklopedický slovník teraristiky a ...
David Hegner
-
Drobní savci v teráriích a v klecích
Ivan Kocourek
-
Psychologie v kostce
Dobromil, Ječný