Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Konzervujeme

Konzervujeme
27 %

144  Kč 199 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Tato knížka přináší soubor předpisů na kompoty, marmelády, rosoly, sterilovanou zeleninu, kečupy a čatní. Najdete v ní postupy na zmrazování zeleniny, ovoce a hub, sušení, uzení, konzervování, výrobu klobás a likéru.
Autor:
Nakladatel: František Beníšek
ISBN: 978-80-87089-13-2
Rok vydání: 2008
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 200
Zařazení: kuchařské recepty konzervování potravin
Mohlo by se vám také líbit..