Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 05.11
PPL Středa 05.11
Osobní odběr Čtvrtek 06.11
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Port Culinaire. Nr.41

Port Culinaire. Nr.41
19 %

406  Kč 502 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Die Themen dieser Ausgabe: - Jürgen Dollase über das Horvath von Sebastian Frank in Berlin - Algarve Portugal, Zwei-Sterne-Koch Hans Neuner im Vila Vita Park - Alpine Winterküche - Koch.Campus in Osttirol mit Thomas Dorfer, Manuel Ressi, Hubert Wallner, Josef Mühlmann, Josef Steffner und Hannes Müller - Heiko Antoniewicz mit Tales of Flavor - Bar Food Pairing mit Roland Rohm - Drei-Sterne-Koch Rasmus Koefoed im Geranium in Dänemark - Das kulinarische Alphabet von ralf Bos - K wie Kapitalismus vs Kulinarik - Ka-Mehl? Evert Kornmayer über Weizenmehl jenseits Type 405 - Kreuzfahrt: Mmit der MS Europa 2 in Myanmar
Autor:
Nakladatel: Edition Port Culinaire
Rok vydání: 2017
Jazyk : Němčina
Vazba: Paperback / softback
Počet stran: 160