Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Aufgedeckt - Die Geheimnisse der Spitzenküche

Aufgedeckt - Die Geheimnisse der Spitzenküche
19 %

523  Kč 646 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Wird in Spitzenrestaurants auch nur mit Wasser gekocht? Tatsächlich nicht (nur)! Die Food- und Gastrojournalistin Stefanie Hiekmann hat sieben Spitzenrestaurants besucht, durfte hinter die Kulissen schauen und hatte allerhand Fragen rund um die Methoden, Tricks und Geheimnisse der Spitzenköche im Gepäck. Die besten Rezepte (z.B. das perfekte Steak, die köstlichste Soße, das feinste Dessert...) gibt es dazu mit spannenden Tipps zum Nachkochen für Zuhause. Die Köche sind: - Paul Ivic - TIAN, Wien - Johannes King - Söl'ring Hof, Sylt - Sarah Henke - YOSO, Andernach - Thomas Bühner - La Vie, Osnabrück - Micha Schäfer - Nobelhart & Schmutzig, Berlin - Thomas Martin - Jacobs Restaurant, Hamburg - René Frank - CODA, Berlin Das 1 x 1 der edlen Küche für Zuhause - raffiniert, edel, lecker!
Autor:
Nakladatel: Edition Michael Fischer
Rok vydání: 2017
Jazyk : Němčina
Vazba: Hardback
Počet stran: 208
Mohlo by se vám také líbit..