Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 22.05
PPL Středa 22.05
Osobní odběr Čtvrtek 23.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mouthfeel - How Texture Makes Taste

Mouthfeel - How Texture Makes Taste
15 %

822  Kč 965 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
In the tradition of their book, Umami, Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbæk have succeeded in explaining another gastronomic concept in an exciting and accessible way. This book will establish mouthfeel as a major factor for chefs to think more about and diners to appreciate. - Gordon M. Shepherd, author of Neurogastronomy
Autor:
Nakladatel: Columbia University Press
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 416
Mohlo by se vám také líbit..