Wok
54
%
68 Kč 149 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž
si suroviny uchovají chuť, barvu, konzistencii výživovou hodnotu. V Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidávají výrazná koření, omáčky i další přísady a vynikající pokrm vznikne za několik minut. Máte-li rádi dobré jídlo, a přitom nemáte nikdy dost času na jeho přípravu, pořiďte si wok a naučte se v něm vařit jako mistři!
Autor: | Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau |
Nakladatel: | Slovart |
ISBN: | 978-80-7391-244-4 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 240 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • pánev wok |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Rusko-český slovník
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Rusko-český slovník ilustrovaný
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Techniky malby
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Rusko-český česko-ruský slovník
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Vše o stavbě a rekonstrukci domu
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Zázraky přírody - Úžasná fakta o zvíř...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Projekty Rodinných domů 2/2012
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Ilustrovaný polsko český slovník
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Stavba a rekonstrukce rodinného domu
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Houby - atlas hub & recepty
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
COLT - Americká klasika
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Světová ročenka vín 2008
Hugh Johnson
-
The tales of beedle the bard
J. K. Rowling
-
Chlapeček
Elle Mendenhall
-
Holčička
Elle Mendenhall