Wok
54
%
68 Kč 149 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž
si suroviny uchovají chuť, barvu, konzistencii výživovou hodnotu. V Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidávají výrazná koření, omáčky i další přísady a vynikající pokrm vznikne za několik minut. Máte-li rádi dobré jídlo, a přitom nemáte nikdy dost času na jeho přípravu, pořiďte si wok a naučte se v něm vařit jako mistři!
Autor: | neuveden |
Nakladatel: | Slovart |
ISBN: | 978-80-7391-244-4 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 240 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • pánev wok |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Death Note #11
neuveden
-
Udělej si svoji knihu
neuveden
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
neuveden
-
Kamionem po Evropě - hra
neuveden
-
Bestiář Harryho Pottera
neuveden
-
Kuba - Lonely Planet
neuveden
-
MiniPEDIE - Objevujeme svět! Domácí m...
neuveden
-
MiniPEDIE - Objevujeme svět! Vozidla
neuveden
-
MiniPEDIE - Objevujeme svět! Louka
neuveden
-
Pletení - Vzory od A do Z
neuveden
-
CD Nová angličtina do ucha 1.
neuveden
-
Podívej se do vesmíru
neuveden
-
Gustav Klimt
Tobias G. Natter
-
Alchemy & Mysticism
Alexander Roob
-
Haring
Alexandra Kolossa
-
Harry Potter and the Cursed Child
J. K. Rowling