Wok
54
%
68 Kč 149 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž
si suroviny uchovají chuť, barvu, konzistencii výživovou hodnotu. V Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidávají výrazná koření, omáčky i další přísady a vynikající pokrm vznikne za několik minut. Máte-li rádi dobré jídlo, a přitom nemáte nikdy dost času na jeho přípravu, pořiďte si wok a naučte se v něm vařit jako mistři!
| Autor: | neuveden |
| Nakladatel: | Slovart |
| ISBN: | 978-80-7391-244-4 |
| Rok vydání: | 2010 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
| Počet stran: | 240 |
| Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • pánev wok |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
neuveden
-
Tajemství východu - aneb To nej ... (...
neuveden
-
Polévky (Edice Apetit)
neuveden
-
Saláty (Edice Apetit)
neuveden
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské k...
neuveden
-
Koláče (Edice Apetit)
neuveden
-
Mamma mia! aneb To nejlepší od italsk...
neuveden
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
neuveden
-
Těstoviny (Edice Apetit)
neuveden
-
Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od ...
neuveden
-
Celozrnné vánoční pečivo
neuveden
-
Grilování (Edice Apetit)
neuveden
-
Jak grilovat
Steven Raichlen
-
Culinaria Francie
-
Jídlo, víno, přátelé
Fiona Beckett
-
Cucina ceca
Lea Filipová
