Wok
54
%
68 Kč 149 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž
si suroviny uchovají chuť, barvu, konzistencii výživovou hodnotu. V Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidávají výrazná koření, omáčky i další přísady a vynikající pokrm vznikne za několik minut. Máte-li rádi dobré jídlo, a přitom nemáte nikdy dost času na jeho přípravu, pořiďte si wok a naučte se v něm vařit jako mistři!
Autor: | neuveden |
Nakladatel: | Slovart |
ISBN: | 978-80-7391-244-4 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 240 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • pánev wok |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Kniha vědy
neuveden
-
Dřevěné hodinky - Růžové
neuveden
-
4-Hour Body
neuveden
-
Nizozemsko - Průvodce se samostatnou ...
neuveden
-
Norsko Země fjordů - Průvodce se samo...
neuveden
-
Česko-ruský mluvník
neuveden
-
Underground
neuveden
-
Tunisko /mapa
neuveden
-
Jezero Garda - Průvodce se samostatno...
neuveden
-
Chytré karty - Němčina slovíčka 2
neuveden
-
Shogun
neuveden
-
Bělorusko / mapa
neuveden
-
Harry Potter and the Cursed Child
J. K. Rowling
-
The tales of beedle the bard
J. K. Rowling
-
Chlapeček
Elle Mendenhall
-
Holčička
Elle Mendenhall