Wok
54
%
68 Kč 149 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž
si suroviny uchovají chuť, barvu, konzistencii výživovou hodnotu. V Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidávají výrazná koření, omáčky i další přísady a vynikající pokrm vznikne za několik minut. Máte-li rádi dobré jídlo, a přitom nemáte nikdy dost času na jeho přípravu, pořiďte si wok a naučte se v něm vařit jako mistři!
Autor: | neuveden |
Nakladatel: | Slovart |
ISBN: | 978-80-7391-244-4 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 240 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • pánev wok |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Podívej se do vesmíru
neuveden
-
Kronika 5
neuveden
-
Thajsko - ostrovy a pláže - Lonely Pl...
neuveden
-
Loupežníci, třeste se! - Hra
neuveden
-
Podívej se do svého těla
neuveden
-
Cestujeme do pohádek - hra
neuveden
-
Taková byla 90. léta - Obrazy z posle...
neuveden
-
Dobré jídlo připravené jednoduše zdra...
neuveden
-
Hudební výchova - učebnice pro 6. a 7...
neuveden
-
Album naší holčičky
neuveden
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
neuveden
-
Lidské tělo + elektronická tužka (Dok...
neuveden
-
Dylan Album za albem
Jon Bream
-
Česko
Zdeněk Thoma
-
Moldau + CD
Ivan Matějka
-
Úžasná planeta
Filip Kulisev