Chléb a domácí pekárny
                        
                    
                    
                    
                    
                    999 Kč
                                Sleva až 70% u třetiny knih
                            
                        
                                        
 Připomene vám, jak správně pracovat s droždím, jak nejlépe zadělat či vytvarovat těsto i jaké suroviny lze použít jako posyp na chleba. Naučí vás pracovat s domácí pekárnou, používat všechna dostupná nastavení i upravit tradiční recepty pro automatické pečení. Začněte třeba jednoduchým ovocným chlebem k snídani nebo domácí vánočkou. A pak si zkuste upéct americké bagely, italskou ciabattu nebo vlastní tortilly, jaké znáte z mexických restaurací - je to snazší, než se zdá. Neotvírejte však okna, vůně by přilákala celou ulici.
 Názvy jednotlivých kapitol: - Chléb a pečivo v různých zemích světa - seznámení s pečivem v jiných zemích, o jaké pečivo se jedná a z čeho se peče. - Tradiční způsoby pečení - typy mouky, různé kvásky, druhy těsta, kynutí, ale i chyby, kterých se můžeme dopustit. - Recepty z celého světa - z Velké Británie, Francie,Portugalska, Španělska,Řecka, Maroca... - Chléb a pečivo z ostatních zemí Evropy - Švýcarska, Německa, MaĎarska, Ruska, Bulharska... - Chléb a pečivo ze Severní a Střední Ameriky - Chléb a pečivo z Indie a Blízkého východu - Práce s domácí pekárnou - obsluha pekárny, tvarování pečiva, psypy, kvásky, tipy a rady... - Suroviny pro práci s pekárnou
 Recepty pro domácí pekárnu - Základní druhy chleba - Ovesné, ječné, žitné a jiné pečivo - Chlebové placky a pizza - Kváskové chleby a kynuté pečivo z droždí - Slané pečivo - Zeleninové pečivo - Rohlíky, housky a další pečivo - Sladké chleby a kynuté pečivo - Moučníky a ovocné chlebíčky
                                    
                                                                | Autor: | David L. Katz | 
| Nakladatel: | Readers Digest Výběr s.r.o. | 
| ISBN: | 978-80-7406-066-3 | 
| Rok vydání: | 2009 | 
| Jazyk : | Čeština | 
| Druh: | Kniha | 
| Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá | 
| Počet stran: | 512 | 
| Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • pečivo • chléb • pečení • domácí pekárny | 
Mohlo by se vám také líbit..
        
    