Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Chleba

Chleba
25 %

192  Kč 254 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Zatoužíte často po čerstvě upečeném chlebu k snídani nebo po dobrém zákusku k čaji? Tato praktická příručka obsahuje recepty na přípravu chlebu a pečiva pro každou příležitost. Naučíte se podle ní upéct vynikající česnekovou bagetu plněnou houbami, stejně jako jednoduché a vždy vítané croissanty nebo lívance. Najdete zde názorné rady jak postupovat při zpracování dokonalého těsta tradičním ručním způsobem i za použití hnětacího stroje nebo domácí pekárny. Obsahuje více než 70 lákavých receptů na sladké i kořeněné chleby a jiné pečivo, a to včetne kapitoly o pečivu bez použití kvasnic. Zajímavá bude pro mnohé čtenáře i kapitola o bezlepkovém pečivu. Krok za krokem se seznámíte se základními postupy a technikami při míchání přísad, při tvarování různých druhů pečiva a konečně i s požadavky na dokonalé upečení.
Autor:
Nakladatel: Svojtka § Co., s.r.o.
ISBN: 978-80-256-0296-6
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 128
Zařazení: kuchařské recepty pečivo chléb pečení domácí pekárny
Mohlo by se vám také líbit..