Chleba
25
%
192 Kč 254 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Zatoužíte často po čerstvě upečeném chlebu k snídani nebo po dobrém zákusku k čaji? Tato
praktická příručka obsahuje recepty na přípravu chlebu a pečiva pro každou příležitost.
Naučíte se podle ní upéct vynikající česnekovou bagetu plněnou houbami, stejně jako
jednoduché a vždy vítané croissanty nebo lívance. Najdete zde názorné rady jak postupovat
při zpracování dokonalého těsta tradičním ručním způsobem i za použití hnětacího stroje
nebo domácí pekárny. Obsahuje více než 70 lákavých receptů na sladké i kořeněné chleby
a jiné pečivo, a to včetne kapitoly o pečivu bez použití kvasnic. Zajímavá bude pro mnohé
čtenáře i kapitola o bezlepkovém pečivu. Krok za krokem se seznámíte se základními
postupy a technikami při míchání přísad, při tvarování různých druhů pečiva a konečně i s
požadavky na dokonalé upečení.
Autor: | neuveden |
Nakladatel: | Svojtka § Co., s.r.o. |
ISBN: | 978-80-256-0296-6 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 128 |
Zařazení: | kuchařské recepty • pečivo • chléb • pečení • domácí pekárny |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
neuveden
-
Tajemství východu - aneb To nej ... (...
neuveden
-
Polévky (Edice Apetit)
neuveden
-
Moučníky (Edice Apetit)
neuveden
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské k...
neuveden
-
Koláče (Edice Apetit)
neuveden
-
Mamma mia! aneb To nejlepší od italsk...
neuveden
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
neuveden
-
Těstoviny (Edice Apetit)
neuveden
-
Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od ...
neuveden
-
Celozrnné vánoční pečivo
neuveden
-
Grilování (Edice Apetit)
neuveden
-
Bezlepková kuchyně
-
Velká škola předkrmů
neuveden
-
SAS Příručka jak přežít
John Wiseman
-
Jak věci fungují
neuveden