Domácí jogurt, tvaroh a sýr
25
%
226 Kč 299 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Vyrobit sýr dokáže každý!
Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka a představuje množství vyzkoušených receptů na vynikající přírodní produkty – bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek a umělých aromat.
Připravte si s její knihou své vlastní domácí mléčné výrobky – přírodní a lahodné.
Autor: | Bellersen Quirini Cosima |
Nakladatel: | Jan Vašut s.r.o. |
ISBN: | 978-80-7541-265-2 |
Rok vydání: | 2021 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Knihy - paperback |
Počet stran: | 144 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
100 besondere Orte auf Langeoog
Bellersen Quirini Cosima
-
Rychlé recepty Low Carb - Štíhlá lini...
Pfannebecker Inga
-
Smoothies - Čerstvé šťávy z ovoce a z...
Tanja Dusy
-
Vaříme pro miminka - Zdravý jídelníče...
Dagmar von Cramm
-
Vaříme a pečeme pro diabetiky
Matthias Riedl
-
Vaříme zdravě a rychle pro diabetiky
Doris Fritzsche
-
Vaříme zdravě - Štíhlá i po čtyřicítce
Srun, Jie; Fischer, Elizabeth
-
Vaříme zdravě při zvýšeném cholesterolu
Friedrich Bohlmann
-
Francouzský buldoček - Výběr, chov, v...
Posthoff Anne
-
Stafordšírský bulteriér - Jak na to
Zdeněk Spies
-
Čivava - Výběr, chov, výcvik, zábava
Holler Birgit, Schmidt-Röger Heike
-
Suchozemské želvy
Wilke Hartmut
-
Zakrslý králík - Jak na to
Weglerová Monika
-
Háčkování - Jak na to
Tresselt Lydia
-
Merian 87 - Dubaj, Emiráty, Omán
Müller-Wöbcke Birgit
-
Merian 27 - Lago di Garda
Pia De Simony