Předkrmy a dezerty
19
%
161 Kč 199 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Předkrmy a dezerty – vytříbená předehra nebo sladké finále? Zde najdete oboje: jemná sousta před hlavním chodem i sladké tečky po něm. Nebo si sestavíte kompletní menu z mnoha vybraných maličkostí. Menší porce plné vůní a různých chutí lze co nejrůzněji kombinovat a sestavit z nich vždy zajímavý výběr, nejen o svátku. Mnoho pokrmů nevyžaduje více než půl hodiny času a všechny suroviny jsou dostupné na trhu. Přes 90 receptů vás zavede do království salátů, jemných polévek, porcí k zasycení i rozplývavých krémů. Artyčoky se salsou verde, irské bramborové placičky, cuketové závitky s rajčatovou omáčkou, kukuřičná polévka s liškami, rizoto s gorgonzolou v žampionovém klobouku, čokoládová pěna, krevety v rosolu, krůtí závitky se šunkou a šalvějí, kuličky z jehněčího masa s wasabi, lososové závitky, mango s bílou čokoládou, palačinky plněné mletým telecím masem, rostbíf s oblohou, bagel s kaviárem, japonský nudlový salát, vejce plněná pestem, vepřové masové kuličky... Recepty pro všechny, kteří dobře plánují pohoštění a milují pestrý stůl. Chytré nápady a potřebné informace zaručují, že se vše podaří.
Autor: | Gabriele Gugetzerová |
Nakladatel: | IKAR NAKLADATELSTVÍ |
ISBN: | 978-80-249-1356-8 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 128 |
Zařazení: | kuchařské recepty • předkrmy • dezerty |