Co dům dal
11
%
221 Kč 249 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kdo by to neznal – přijdete hladoví domů a v chladničce je jen povadlá zelenina, jogurt a zbytky z předchozího dne. Co teď? Otevřete knihu Patrika Jarose, který jako nejmladší kuchař v Německu získal hvězdu v průvodci Michelin, a s fantazií vykouzlíte nové úžasné jídlo. Ilustrovaný seznam surovin v rohu stránky pomůže během chvilky najít recepty, které umožní využít zbytky v chladničce nebo zásoby běžných trvanlivých potravin. Pomocí barevných fotografií a jasně napsaných textů je krásně vysvětleno, jak vše rychle proměníte v lahodné neokoukané pokrmy. Pokud rádi experimentujete a zkoušíte s chutí nové věci, budete překvapeni (i vaše okolí), jaké lahůdky uděláte z mála a bleskově. Improvizovaná večeře s předkrmem (fazole na cimprcampr), hlavním jídlem (gnocchi v dobré společnosti – s kukuřičkami v kari omáčce) a rajským dezertem mluví za vše.
Autor: | Patrik Jaros |
Nakladatel: | Slovart |
ISBN: | 978-80-7391-311-3 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 256 |
Zařazení: | kuchařské recepty • rychlá jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
100 Interiors Around the World
-
Design of the 20th Century
-
Fashion A History from the 18th to th...
-
Nová vize
Jaroslav Anděl
-
Design publikací
Lakshmi Bhaskaran
-
Prague churches and temples
Tomáš Vučka
-
Bauhaus
Magdalena Droste
-
Neutra
Barbara Lamprecht
-
Logo Modernism
Jens Müller; R. Roger Remington
-
Case Study Houses
Elizabeth A.T. Smith
-
Wright
Brice Brooks Pfeiffer
-
Living with Stone
-
The tales of beedle the bard
J. K. Rowling
-
Chlapeček
Elle Mendenhall
-
Holčička
Elle Mendenhall
-
Lada