Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 16.05
PPL Čtvrtek 16.05
Osobní odběr Pátek 17.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Labužníkovy historky

Labužníkovy historky
19 %

241  Kč 299 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako vzácné doklady o tom, že jídlo a pití je nedílnou součástí kultury. Mnohé populární pokrmy – palačinky, bliny s kaviárem, imam bajildi, svíčková Stroganoff nebo omáčka Béchamel – mají své velice zajímavé příběhy a stojí za to je znát. Měli bychom přece vědět, co jíme.
Autor:
Nakladatel: IKAR NAKLADATELSTVÍ
ISBN: 978-80-249-1502-9
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 352
Zařazení: populárně-naučné publikace kuchařství národní jídla dějiny gastronomie
Mohlo by se vám také líbit..