Encyklopedie koření, bylinek a pochutin
22
%
391 Kč 499 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Jedinečné recepty mnoha chutí a vůní vám přináší tato encyklopedie koření a bylinek. Najdete v ní přehled jednotlivých druhů bylin a koření s vyobrazením na velkých barevných fotografiích i s radami o jejich používání a nechybí ani informace o sušení a uskladnění. Nechte se inspirovat jejich užitím nejen v kuchyni.
| Autor: | Elisabeth Lambertová Ortizová |
| Nakladatel: | Slovart |
| ISBN: | 80-7209-339-8 |
| Rok vydání: | 2001 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 288 |
| Zařazení: | příručky • kuchyňské přísady • koření • kořeninové rostliny • pochutinové rostliny |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Jak grilovat
Steven Raichlen
-
The Silver Spoon
-
Culinaria Francie
-
Jídlo, víno, přátelé
Fiona Beckett
-
Cucina ceca
Lea Filipová
-
Česká kuchyně německy
Lea Filipová
-
Nejchutnější vánoční cukroví s origin...
neuveden
-
Detox Smoothies
Elig Maranik
-
Culinaria Itálie
Claudia Piras
-
Vášeň pro grilování
Menta, Angelo
-
Zdobení dortů
Autumn Carpenter
-
Sladké
Ottolenghi Yotam
-
Pravá vietnamská kuchyně
Uyen Luu
-
Gordon Ramsay Chutně a rychle
Gordon Ramsay
-
Jak vaří šéfkuchaři
Farrimond, Stuart
-
Jamie Oliver Everyday Super Food
Jamie Oliver
