Italská kuchyně
52
%
72 Kč 149 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Na italské kuchyni není nic složitého, stačí mít ty správné ingredience – olivový olej, hrubou mořskou sůl, černý pepř, bazalku, rozmarýn a parmazán. S těmito surovinami a trochou italské inspirace dokážete v kuchyni zázraky. A pokud se tak ještě nestalo, zaručeně propadnete kouzlu italsky čistých chutí.
Vyzkoušejte jehněčí nožičky s rozmarýnem nebo saltimboccu z filé z mečouna s tomatovou salsou. Navnaďte se salátem s dresinkem z balzamikového octa a dopřejte si ravioli plněné uzeným lososem. Buon appetito!
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-690-3 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Polstrovaná LUX |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | kuchařské recepty • italská jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Saturnin - 11. vydání s ilustracemi A...
Jirotka Zdeněk
-
Terapie sdílením
Geislerová, Josefina Bakošová Ester
-
Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem ...
Jonas Jonasson
-
Matka v krizi
Simona Monyová
-
Solární baroni - Příprava mé vraždy
Alena Vitásková
-
Osudy dobrého vojáka Švejka 2
Jaroslav Hašek
-
Já o koze, on o voze...
Simona Monyová
-
Zakázané slovo
Kolektiv Autorů
-
Zvěrolékař a psí historky
James Herriot; Jiří Lábus
-
Vejce a já
Betty MacDonald
-
Loď v Bretani
Davouze, Marta
-
Jak přežít v kostce - Dětská příručka...
Vespalcová Sylva a kol.
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi
-
Autíčkové knížky pro kluky a pro holky