Ruská kuchyně
50
%
75 Kč 149 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Ruská kuchyně je velmi pestrá, ostatně jako celá země. Jednotlivé pokrmy se liší doslova region od regionu, v Rusku se setkáme s různými úpravami jednotlivých pokrmů i krajovými specialitami.
V ruské kuchyni se velmi často připravují jak mořské, tak sladkovodní ryby, dále hovězí, skopové, vepřové i drůbeží maso. Oblíbená je také zelenina, smetana a houby. Polévky bývají vydatné a husté, například boršč se proslavil po celém světě. Nesmíme zapomenout na blinčiky neboli zákusky konzumované s pořádným krajícem proslulého ruského černého chleba a zapíjené nezbytnými stakany vodky. V knize naleznete více než 40 receptů, které jsou v ruské kuchyni považovány za klasické.
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-695-4 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Polstrovaná LUX |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | kuchařské recepty • ruská jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dějepis 4 pro gymnázia a střední školy
Jan Kuklík
-
Oxford Maturita Excellence Z: Příprav...
E. Paulerová
-
Karty Kouzelné mapy
Colette Baron-Reid
-
Školní atlas dnešního Česka
-
Když draka bolí hlava
Petr Šiška
-
Přehledy českého jazyka 3.-5. ročník ...
Lenka Bradáčová
-
Nalož to - Kujme pi(c)kle v kuchyni
Turecká Daniela
-
Padrino Krejčíř - Gangster
Kmenta Jaroslav
-
Bali a Lombok - Turistický průvodce
Kolektiv Autorů
-
Geografie pro střední školy 1
Jaromír Demek
-
Slepá mapa
Alena Mornštajnová
-
Kyusho - Vitální body v bojových uměn...
Kristin E. Carmichael
-
Schodiště
Claude Mahieu
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi