Culinaria Španělsko
25
%
524 Kč 699 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci," řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, budete tedy poznávat rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Už samotná odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na chladném a vlhkém severu najdeme jiné plodiny než v mírném klimatu u Středozemního moře nebo na chudé náhorní plošině středního Španělska. Recepty v knize reprezentují jednotlivé regionální kuchyně, které zůstávají věrné svým tradicím - máte možnost vyzkoušet například katalánský rybí kotlík, česnekovou polévku z kraje La Manche, valencijskou paellu či mandlové bochánky z Andalusie. Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku - cesta k srdci vede prostě žaludkem.
| Nakladatel: | Slovart |
| ISBN: | 978-80-7391-269-7 |
| Rok vydání: | 2009 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Pevná s přebalem lesklá |
| Počet stran: | 488 |
| Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • gastronomie • potraviny • kuchařské suroviny • pochutiny • španělská jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Somatologie
Dylevský Ivan
-
Genetika
Eduard Kočárek
-
Nemoc jako řeč dětské duše
Ruediger Dahlke; Vera Kaesemann
-
Klinická parazitologie psa a kočky
Vlasta Svobodová
-
Učebnice ájurvédy I. - Základní principy
Vasant Lad
-
Tvoje strava je tvůj osud
Josef Jonáš; Jiří Kuchař
-
Speciální patologie
Ctibor Povýšil
-
Autoimunitní řešení
Amy Myers, M. D.
-
Fyziologie - Třetí, přepracované vydání
Rokyta, Richard
-
Tejpování pevnými a pružnými tejpy
Stanislav Flandera
-
Geriatrie pro praxi
Eva Topinková
-
Akutní kardiologie
Jiří Kettner
-
Středověk v nás
Martin Nodl
-
Dream. Design. Live.
Contreras, Paloma
-
Carcassonne: Rozšíření 5: Opatství a ...
Wrede Klaus-Jürgen
-
Harry Potter and the Cursed Child
J. K. Rowling
