Culinaria Španělsko
25
%
524 Kč 699 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci," řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, budete tedy poznávat rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Už samotná odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na chladném a vlhkém severu najdeme jiné plodiny než v mírném klimatu u Středozemního moře nebo na chudé náhorní plošině středního Španělska. Recepty v knize reprezentují jednotlivé regionální kuchyně, které zůstávají věrné svým tradicím - máte možnost vyzkoušet například katalánský rybí kotlík, česnekovou polévku z kraje La Manche, valencijskou paellu či mandlové bochánky z Andalusie. Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku - cesta k srdci vede prostě žaludkem.
Nakladatel: | Slovart |
ISBN: | 978-80-7391-269-7 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná s přebalem lesklá |
Počet stran: | 488 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • gastronomie • potraviny • kuchařské suroviny • pochutiny • španělská jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Naučte se investovat
Daniel Gladiš
-
Mít, či nemít? Peníze
Jiří Vokáč Čmolík
-
Finanční řízení
David Irwin
-
Piramidy finansowe
Masiukiewicz Piotr
-
Polsko-angielski słownik biznesu
Kapusta Piotr, Chowaniec Magdalena
-
Inwestowanie w złoto i srebro
Witkiewicz Tomasz
-
Zwiększ swój finansowy IQ
Kiyosaki Robert T.
-
Zarządzanie finansami przedsiębiorstwa
Prędkiewicz Katarzyna, Golej Robert
-
Biznes sie kręci
Mattic Paul
-
Słownik biznesmena polsko rosyjski 1
Kapusta Piotr
-
Słownik biznesu międzynarodowego pols...
-
Zarządzanie finansowe bankiem
Iwanicz-Drozdowska Małgorzata
-
Středověk v nás
Martin Nodl
-
Dream. Design. Live.
Contreras, Paloma
-
Carcassonne: Rozšíření 1:Hostince a k...
Wrede Klaus-Jürgen
-
Carcassonne: Rozšíření 5: Opatství a ...
Wrede Klaus-Jürgen