Mare Nostrum
10
%
224 Kč 249 Kč
Expedice za 2 až 3 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Tradiční středomořská strava je typem stravy, která i přes značnou různorodost a místní odlišnosti spojovala a částečně dodnes spojuje národy žijící na pobřeží Středozemního moře.
Pojem „středomořská strava“ je třeba chápat komplexně jako propojení stravy a životního stylu, způsobu stravování a jeho pozitivního vlivu na zdraví člověka, zejména pokud jde o prevenci kardiovaskulárních chorob. O mimořádném významu tohoto výživového modelu svědčí i fakt, že v listopadu 2010 organizace UNESCO zařadila „středomořskou stravu“ na seznam nemateriálního kulturního dědictví lidstva. Kniha není jen pojednáním o ideálním způsobu stravování, ale přináší rovněž řadu starých i nových receptů středomořské kuchyně.
| Autor: | Mauro Ruggiero |
| Nakladatel: | Triton |
| ISBN: | 978-80-7387-438-4 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 208 |
| Zařazení: | příručky • jídla • kuchařské recepty • gastronomie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Hypnoporod
Marie F. Mongan
-
Nemoc jako cesta
Thorwald Dethlefsen; Ruediger Dahlke
-
Farmakologie Lékařské repetitorium
-
Pouštní kopí
Peter V. Brett
-
Kineziologie
Dylevský Ivan
-
Kuchařka nejen pro alergiky
Eva Petráková
-
Šerá hlídka
Sergej Lukjaněnko; Milan Fibiger
-
Tetovaný
Peter V. Brett
-
Heinrich Himmler
Heinrich Himmler
-
Mikuláš, Ježíšek, pan Vrána a my
Miloš Kratochvíl; Markéta Vydrová
-
Doba jedová 5
Jeffrey M. Smith
-
Temná hlídka
Vladimir Vasiljev
-
Nová hlídka
Sergej Lukjaněnko
-
Cizinec
Maks Fraj
-
Evoluční teorie
Václav Petr
-
Pohádky pro dospělé děti a nedospělé ...
David Laňka
