Francouzská kuchyně v redukční variantě
60 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Výhody i rizika francouzské kuchyně z obecně redukčního hlediska. 38 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého receptu jsou údaje o obsahu tuku a energetické hodnotě potravin. Recepty označené DIA jsou vhodné i pro diabetiky.
| Autor: | Pavla Myslíková |
| Nakladatel: | Vydavatelství MAC,spol.s.r.o. |
| ISBN: | 80-86015-74-2 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 31 |
| Zařazení: | kuchařské recepty • redukční diety • francouzská jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
