Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 03.04
PPL Středa 03.04
Osobní odběr Čtvrtek 04.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

KidKraft Dřevěná kuchyňka Taverna

KidKraft Dřevěná kuchyňka Taverna
15 %

3446  Kč 4 039 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

KidKraft Dřevěná kuchyňka Taverna

\n

Je čas vařit ve velkém stylu! Kuchyňská linka KidKraft Taverna je racionální a stylová, připravená inspirovat budoucí kuchaře k přípravě krativních lahůdek pro přátele a rodinu. V modulárních mramorových deskách jsou dva vestavěné hořáky s knoflíky, odjímatelný dřez s světelnou baterií a zvuky.Horní police s posuvnými dvířky a organizérem na talíře. Kuchyňka je vybavena příslušenstvím, které je možno zavěsit na háčky zadního panelu nebo uložit do boční skříňky či zásuvky. Dřeve spotřebičů se otevírají, lednice je vybavena výrobníkem ledu. Své poznámky nebo jiné důležité informace či obrázky lze zaznamenat na závěsnou popisovací tabulku. Boční skříňka ukrývá úložný prostor a lze tak kuchyňku rozšiřovat nebo kompaktně uložit do menších prostor v dětském pokoji.

\n

Nizozemská společnost Kidkraft je designérským výrobcem nápaditých hraček a dárkových předmětů známých nejen pod toutou značkou. Společnost byla založena v roce 1968 a od počátku bylo jejím cílem vytvářet charakteristické výrobky. Dnes je KidKraft jedním z předních výrobců dřevěných hraček a pokojového vybavení ve Spojených státech, který se nově otevírá celé Evropě. Vzhledem k tomu, že KidKraft byla založena inženýry, jsou návrhy výrobků nad rámec toho, co jen oko shlédne, což vyvyšuje jejich produkty nad všechny ostatní a zvyšuje spokojenost zákazníka. Společnost je zaměřena na přísné standardy kvality. Všechny KidKraft výrobky jsou testovány, aby bylo zajištěno, že jsou v souladu s bezpečnosti hraček EN71 Standard.

Nakladatel: Kidkraft
ISBN: 706943534403
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..