Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Kidkraft Jídelní sada pastelová 27 ks

Kidkraft Jídelní sada pastelová 27 ks
17 %

535  Kč 647 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Jídelní sada pastelová 27 ks

\n

Tento kompletní 27 dílný plastový set v pastelových barvách, má všechno, co potřebuje správný hostilel k tomu, aby pohostil svou rodinu a přátelé. Tento set je vyroben z kvalitního, pevného, snadno čistitelného plastu. \nNádobí se skvěle hodí do kterékoliv dětské kuchyňky.

\n

Nizozemská společnost Kidkraft je designérským výrobcem nápaditých hraček a dárkových předmětů známých nejen pod toutou značkou. Společnost byla založena v roce 1968 a od počátku bylo jejím cílem vytvářet charakteristické výrobky. Dnes je KidKraft jedním z předních výrobců dřevěných hraček a pokojového vybavení ve Spojených státech, který se nově otevírá celé Evropě. Vzhledem k tomu, že KidKraft byla založena inženýry, jsou návrhy výrobků nad rámec toho, co jen oko shlédne, což vyvyšuje jejich produkty nad všechny ostatní a zvyšuje spokojenost zákazníka. Společnost je zaměřena na přísné standardy kvality. Všechny KidKraft výrobky jsou testovány, aby bylo zajištěno, že jsou v souladu s bezpečnosti hraček EN71 Standard.

Nakladatel: Kidkraft
ISBN: 706943630273
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..