Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 21.05
PPL Úterý 21.05
Osobní odběr Středa 22.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Sculpture Nature

Sculpture Nature
25 %

785  Kč 1 045 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
SOCHY PŘÍRODY * SKULPTUREN DER NATUR * SCULPTURES OF NATURE Kniha získala ocenění - Fotografická publikace roku Unikátní dárková fotopublikace Jiřího Tillera zachycuje přírodní kamenné sochy šumavského příhraničí od Slavonic/Fratres až po řeku Vydru a Bayerischer Wald. Knihu plnou krásných, až tajuplných fotografií doprovází textem PhDr. Luděk Jirásko, CSc. Texty jsou v jazyce českém, německém a anglickém. Na přiloženém mapovém CD jsou ukázány 'sochy přírody', jejich přesné umístění, cyklotrasy a turistické stezky, dle kterých je možné plánovat výlety do česko-rakousko-německého příhraničí. Publikaci doporučujeme fotografům, turistům, cykloturistům, milovníkům přírodních kultovních míst a také těm, kteří chtějí dárkem potěšit své blízké a přátele. Kniha je vhodným darem i pro obchodní partnery nebo zaměstnance. Publikace obsahuje 123 fotografií.
Nakladatel: Zoner Press
ISBN: 80-86815-51-X
Rok vydání: 2006
Jazyk : Čeština
Vazba: špirálová
Počet stran: 136
Zařazení: fotografické publikace Čechy jižní (Česko) přírodní památky skalní útvary Rakousko severní Bavorský les (Německo : pohoří)
Mohlo by se vám také líbit..