Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO Technic 42120 Záchranné vznášedlo

LEGO Technic 42120 Záchranné vznášedlo
7 %

831  Kč 889 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Hledáte perfektní dárek pro děti, které mají rády vzrušující vozidla? Pak si určitě zamilují stavebnici Záchranné vznášedlo (42120) od LEGO® Technic™. Je plná autentických prvků a zárukou nespočtu napínavých příběhů a odvážných misí. Holky a kluci ve věku od 8 let si mohou užít funkci „vznášení“, kdy se model pohybuje na skrytých kolech. Navíc nabízí otočné vrtule, varovný maják, kokpit se sedadly, ovládací panel a spoustu dalších detailů, které děti nadchnou. A jakmile usoudí, že je čas vyrazit na další misi, mohou přijmout novou stavitelskou výzvu a přestavět model na dvoumotorové letadlo s pohyblivými směrovými kormidly a klapkami.

\n

Stavebnice, které zaměstnají bystré mysli\nŘada stavebnic LEGO Technic zahrnuje spoustu parádních vozidel. Tyto modely byly vytvořeny speciálně pro mladé LEGO nadšence, kteří chtějí posunout stavění na novou úroveň. Díky realistickým funkcím představují skvělou volbu pro děti, které se zajímají o to, jak věci fungují.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016890761
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..