Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO Friends 41440 Pekařství v městečku Heartlake

LEGO Friends 41440 Pekařství v městečku Heartlake

713  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Pomozte malým stavitelům a stavitelkám rozvíjet jejich stavitelské dovednosti díky dárku v podobě sady Pekařství v městečku Heartlake (41440). Tento jednoduchý model umožňuje dětem připojit se k Stephanie a Olivii a pomoci jim s výrobou a prodejem lahodných dobrot.

\n

Naučte se stavět\nTato LEGO sada 4+ s modelem pekařství je plná zajímavých detailů, se kterými se děti užijí spoustu zábavy. Každý sáček obsahuje kostky ke konkrétnímu modelu a minipanenku, takže hraní na sebe nenechá dlouho čekat. Součástí jsou také 2 speciální začátečnické kostky, díky kterým bude stavění doslova hračka.

\n

Skvělá zábava pro celou rodinu\nStavebnice s označením 4+ umožňují rodičům stavět společně s dětmi. Kromě tištěného návodu jsou k dispozici také digitální pokyny Instructions PLUS, které najdete v bezplatné aplikaci s LEGO návody. Nabízí nejrůznější nástroje pro zobrazování modelů a provedou děti procesem stavění od začátku do konce.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016913118
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..