Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO JURASIC WORLD 76940 Výstava fosílií T-rexe

LEGO JURASIC WORLD 76940 Výstava fosílií T-rexe
10 %

655  Kč 729 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Se stavebnicí Výstava fosílií T-rexe (76940) mohou děti zjistit spoustu zajímavostí o dinosaurech a vytvořit si vlastní výstavu. Sada od LEGO® Jurský svět s pohyblivým modelem kostry T-rexe a výstavním podstavcem, ilustrativní tabulí, ukazovátkem a figurkou mláděte triceratopse představuje perfektní dárek pro děti, které zbožňují dinosaury.

\n

Kreativní hraní\nMinifigurky 2 populárních postav z Jurského světa – Owena Gradyho a Dariuse (ze seriálu Jurský svět: Křídový kemp) – inspirují děti k tomu, aby si hrály na paleontology a vymýšlely si vlastní strhující příběhy. Nechybí ani srozumitelný ilustrovaný návod, takže se malí LEGO fanoušci mohou pustit do stavění bez cizí pomoci a s patřičným sebevědomím.

\n

Dinosauří zábava!\nObjevte stavebnice řady LEGO Jurský svět, která má něco pro každého. Nabízí vstřikované figurky dinosaurů, minifigurky, působivé budovy a parádní vozidla jak na hraní, tak na výstavku.

\n
Nakladatel: Lego
ISBN: 5702017079738
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..