Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 28.05
PPL Úterý 28.05
Osobní odběr Středa 29.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO City 60303 Adventní kalendář LEGO® City

LEGO City 60303 Adventní kalendář LEGO® City
11 %

447  Kč 500 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Zpestřete si čekání na svátky s adventním kalendářem LEGO® City (60303). Děti mohou odpočítávat dny do Štědrého dne se zábavnými mini modely, oblíbenými hrdiny ze seriálu LEGO City Dobrodružství a parádními doplňky. Stačí rozložit herní podložku na motivy zasněženého města a můžete si užít bezpočet nápaditých příběhů a dobrodružství.

\n

Zábavné modely, které snadno a rychle postavíte\nAdventní kalendář LEGO City představuje skvělý dárek pro děti od 5 let. Každá hračka, která se v něm skrývá, jedodávána s jednoduchým návodem na stavění, takže si i nováčci v LEGO stavění naplno užijí zábavný stavitelský a herní zážitek.

\n

Parádní předvánoční dárek pro děti\nAdventní kalendáře LEGO City přináší spoustu inspirace, vánočního nadšení a úžasných překvapení pro děti, které mají rády kreativní hraní. Sestavitelné hračky, postavy ze seriálu LEGO City Dobrodružství a doplňky, které se v nich ukrývají, lze kombinovat s ostatními LEGO hračkami pro ještě větší porci legrace.

\n
Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016911619
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..