Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO SUPER MARIO 71373 Obleček stavitele – vylepšení pro Maria

LEGO SUPER MARIO 71373 Obleček stavitele – vylepšení pro Maria
9 %

226  Kč 249 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Díky doplňkovému setu Stavitel Mario (71373) mohou hráči ve světě LEGO® Super Mario™ získat ještě více mincí skákáním na kostky. Když je LEGO Mario™ vybaven tímto interaktivním oblečkem, hráč může získat digitální mince tím, že s hrdinou bude skákat po kostkách. Toto doplňkové příslušenství představuje skvělý dárek pro děti, které vlastní figurku LEGO Maria ze startovacího setu Dobrodružství s Mariem (71360).

\n

Zábava s aplikací\nIlustrovaný návod na stavění naleznete jak v krabici, tak v bezplatné aplikaci LEGO Super Mario. Aplikace dále slouží jako bezpečná platforma, kde stavitelé mohou sdílet své výtvory s ostatními fanoušky, a přináší dětem nápady na kreativní stavění a hraní a spoustu dalšího obsahu.

\n

Akcí nabité hraní\nSběratelské stavebnice LEGO Super Mario přináší legendární postavičku do skutečného světa a pomáhají dětem osvojit si schopnost kreativně řešit problémy. Modulární startovací set a rozšiřující sety a doplňky umožňují fanouškům vytvářet vlastní úrovně pro zábavné soutěže s přáteli nebo hraní v jednom.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016618525
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: Krabice
Mohlo by se vám také líbit..