Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO SUPER MARIO 71371 Obleček s vrtulí – vylepšení pro Maria

LEGO SUPER MARIO 71371 Obleček s vrtulí – vylepšení pro Maria
9 %

226  Kč 249 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Tento LEGO® Super Mario™ obleček pro Maria (71371) dá hráčům zcela nové možnosti. V balíčku naleznete interaktivní obleček s vrtulovou čepicí pro LEGO Maria (figurka není součástí balení) – když hráč s Mariem „vzlétne“, začnou hrát zvuky vrtule a vy budete mít možnost získat mince. Toto doplňkové příslušenství představuje skvělý dárek pro děti, které vlastní figurku LEGO Maria ze startovacího setu Dobrodružství s Mariem (71360).

\n

Stavějte a hrajte si\nNávod na stavění naleznete jak v krabici, tak v bezplatné aplikaci LEGO Super Mario. Aplikace dále dětem přináší nápady na kreativní stavění a hraní a slouží jako bezpečná platforma, kde mohou stavitelé sdílet své výtvory s ostatními fanoušky LEGO Mario.

\n

Neomezená zábava s LEGO Mariem!\nStavebnice LEGO Super Mario jsou vhodné jak pro samostatné hraní, tak pro soutěžení s kamarády či rodinou a jsou zárukou napínavého dobrodružství s oblíbeným videoherním hrdinou ve skutečném světě. Startovací set, rozšířující sety a doplňkové balíčky umožňují hráčům tvořit své vlastní jedinečné úrovně.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016618501
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: Krabice
Mohlo by se vám také líbit..