Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 10.06
PPL Pondělí 10.06
Osobní odběr Úterý 11.06
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO SUPER MARIO 71367 Mariův dům a Yoshi – rozšiřující set

LEGO SUPER MARIO 71367 Mariův dům a Yoshi – rozšiřující set
20 %

586  Kč 729 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

S rozšiřujícím setem Mariův dům a Yoshi (71367) mohou fandové svůj vesmír LEGO® Super Mario™ obohatit o nové herní možnosti a užít si spoustu zábavy. Tato sběratelská stavebnice obsahuje sestavitelný dům s otevíracími dveřmi a střechou, pod kterou se ukrývá kostka hvězdy. Skvělý dárek pro děti, které vlastní startovací set Dobrodružství s Mariem (71360). Malé stavitele potěší houpací síť pro LEGO® Maria (figurka není součástí balení) a figurky Yoshiho a Goomby, u kterých můžete vyhrát mince.

\n

Úžasná aplikace\nBezplatná aplikace LEGO Super Mario nabízí parádní digitální zobrazovací nástroje, které vám pomohou se stavěním, a navíc spoustu nápadů na kreativní hraní a stavění. Aplikace také slouží jako bezpečná platforma pro sdílení nápadů s ostatními fanoušky.

\n

Parádní nápady na skvělé dárky\nInspirativní stavebnice LEGO Super Mario přivádí legendární postavičku z videoher do reálného světa. Startovací set, rozšiřující sety a doplňkové balíčky představují zábavné LEGO dárky pro kreativní děti a všechny fanoušky, kteří si díky nim vytvoří své vlastní jedinečné výzvy a pustí se do soutěžení sami nebo s kamarády.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016618464
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: Krabice
Mohlo by se vám také líbit..