Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO Star Wars 75288 AT-AT™

LEGO Star Wars 75288 AT-AT™
13 %

3588  Kč 4 142 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Připomeňte si bitvu na planetě Hoth a další scény z klasické trilogie Star Wars™ s touto dětskou LEGO® stavebnicí AT-AT (75288)! Jednotlivé části chodícího terénního obrněného transportéru lze pro lepší přístup otevřít. Model je navíc vybaven pružinovými vystřelovači a speederovou motorkou. Fanoušci si jistě zamilují i autentické prvky, jako je například naviják, který vytáhne Lukea a jeho tepelný detonátor nahoru.

\n

Impérium proti alianci Povstalců\nTato akční stavebnice obsahuje 6 LEGO minifigurek – Lukea Skywalkera, generála Veerse, 2 řidiče chodce AT-AT a 2 snowtroopery. K dispozici jsou zbraně, včetně Lukeova světelného meče a trojnožkových pušek snowtrooperů, které inspirují k misím z vesmíru Star Wars. Jedná se o skvělý tip na dárek pro každého sběratele LEGO Star Wars modelů. Vhodné pro samostatné i skupinové hraní.

\n

Stavebnice LEGO Star Wars prostě zbožňujeme!\nSpolečnost LEGO Group vyrábí repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav ze světa Star Wars již více než dvě desetiletí a řada LEGO Star Wars zaznamenala obrovský úspěch. Kdo by je nemiloval?

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016617320
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: Krabice
Mohlo by se vám také líbit..