Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 22.04
PPL Pondělí 22.04
Osobní odběr Úterý 23.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO Minifigurky 71028 Harry Potter™ – 2. série

LEGO Minifigurky 71028 Harry Potter™ – 2. série
17 %

98  Kč 119 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Magie se ukrývá na každém rohu! 2. sběratelskou sérii LEGO® minifigurek na motivy příběhů Harryho Pottera (71028) si děti a fanoušci doslova zamilují. Každý z tajemných sáčků obsahuje 1 z 16 postav ze světa Harryho Pottera.

\n

Úžasná sestava pro kreativní hraní\nSběratelská série minifigurek z řady Harry Potter™ je tu pro mladé fanoušky, ale i pro starší kouzelníky. Čeká na vás Harry Potter, Hermiona Grangerová, Ron Weasley™, Ginny Weasleyová, Fred Weasley, George Weasley, Lenka Láskorádová, Ufňukaná Uršula, Griphook, ředitel Albus Brumbál, profesorka Prýtová, Neville Longbottom™, Kingsley Pastorek, Bellatrix Lestrangeová, Lily Potterová a James Potter. Sbírejte je, hrajte si s nimi nebo si je vystavte.

\n

Parádní sběratelské figurky s doplňky\nKaždá z těchto pečlivě vyrobených, důkladně propracovaných minifigurek se dodává v zapečetěném tajemném sáčku s jedním nebo více zábavnými doplňky, včetně zcela nových a dosud nevídaných kousků u některých postav. Nechybí ani sběratelský letáček s informacemi o dané postavě.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016619430
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: Krabice
Mohlo by se vám také líbit..