Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

LEGO ZEBRA 2020 31200 Star Wars – Sith

LEGO ZEBRA 2020 31200 Star Wars – Sith
12 %

2590  Kč 2 950 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Tento model potěší všechny fanoušky legendární ságy Star Wars™. Postavte si ikonické umělecké dílo se stavebnicí LEGO® Art Star Wars™ – Sith™ (31200). Vychutnejte si zasloužený oddych a postavte si parádní ozdobu domů nebo do kanceláře.

\n

Tvůrčí stavění\nVzdejte hold legendárním sithským lordům a postavte si jeden ze tří portrétů – bude to Darth Maul™, Kylo Ren™ nebo Darth Vader™? Pokud toužíte mít všechny tři naráz, pořiďte si sadu třikrát a vytvořte výstavku, která nemá obdoby. Ke stavění si pusťte přiložený hudební doprovod a poslechněte si informace a zajímavé příběhy pojící se k této stavebnici. Svůj výtvor doplňte o exkluzivní dílek s nápisem „Star Wars“ a pak si dílo náležitě vystavte.

\n

Zapojte ruce i mysl\nTuto stavebnici hravě zvládnete dokončit, i když nejste zrovna umělec nebo nemáte na kontě celou řadu sestavených LEGO modelů. A jakmile budete hotovi, můžete si dílo s hrdostí vystavit. Tato LEGO sada je součástí kolekce inspirativních stavebnic pro dospělé se zájmem o popkulturu, umění, design a architekturu. Jedná se o skvělý dárek pro všechny stavitele – ať už uděláte radost sami sobě, nebo někomu jinému.

Nakladatel: Lego
ISBN: 5702016677713
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: Krabice
Mohlo by se vám také líbit..